Nyitvatartás

Hétfő - péntek 9-18 óráig  ••  szombat 9-13 óráig  ••  vasárnap zárva

Premiere Products / PPIPremiere Products / PPI

 

Premiere Products / PPI

Diese Seite wird gerade aufgebaut!

…több, mint huszonöt évet töltöttem szakmai életem során azzal, hogy a parókaipar részére kifejlesszem a legjobb termékeket. Kémikusként sok éves tapasztalatot szerezve tudom , mely anyagok és összetevők a legbiztonságosabbak és leghatékonyabbak, melyek teljesítik a legmagasabb színvonalon a vásárlók elvárásait. Ennek a tudományos elkötelezettségnek eredményeként alkotjuk meg termékeinket. Meghívom Önöket, hogy fedezzék fel, amit az évek során már sokan mások megismertek: a Premiere Products termékeit az egész világon elismerik. Örömmel hívjuk Önöket, jöjjenek velünk a 21. századba.

Norbert Heinly

PPIPPIPPI

A Premiere Products termékeket hat kontinens több, mint 20 országában használják. Csak professzionális szalonokba és szaküzletekbe szállítjuk. Termékeink megfelelnek az USA kormánya által előírt valamennyi (egészségügyi, kereskedelmi) minőségi és forgalomba hozatali követelménynek, szakmai és etikai standard-nak. Készítményeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy azok a legújabb kihívásoknak is megfeleljenek.

A Premiere Products Inc. büszke arra, hogy tagja az Amerikai Hajukat elvesztett emberek Alapítványának, a Kozmetikusok, Piperecikkgyártók, Illatanyag-készítők Szövetségének, a Független Kozmetikum gyártók és forgalmazók Társaságának, valamint a Kaliforniai Kereskedelmi Kamarának.

Eric és Norbert Heinly

PPI
PPIPPIPPI

Premiere Products / PPIPremiere Products / PPI

Professzionális weboldalak készítése :: mandesign.eu