Nyitvatartás

Hétfő - péntek 9-18 óráig  ••  szombat 9-13 óráig  ••  vasárnap zárva

  

 

CANTONI Professional Equipment

A CANTONI a cég, amely "táskáit lábbal" készíti, minőségét a "Made in Italy" védjegy garantálja.

CANTONI trading srl egy fiatal, dinamikus vállalat, amely büszke a nemzetközi kereskedelemben elért eredményeire és vásárlói által is elismert nemzetközi hírnevére. Termékeit a világ számos ismert sminkese, a kozmetiki szektorban óriási presztizzsel rendelkező világ cég, mint a Lancôme, L'Oreal, Clarins, Max Factor, Estée Lauder és a Biotherm munkatársai használják.

 

A Cantoni táskái, make-up pultjai kedvelt eszközök a körömépítők, sminkesek, kozmetikusok, fodrászok, fotósok körében könnyű súlyuk, praktikus kialakításuk miatt.  Ezekkel az eszközökkel bárhol, bármikor profi munkahelyet lehet varázsolni néhány pillanat alatt.

Termékeik előállításának filozófiája: design, minőség, funkcionalitás. Ez a cél határozza meg kezdetek óta a szépségipar szakemberei számára speciálisan megalkotott eszközök előállítását.  

Kezdve a legelső Make-up Station-től folyamatosan fejlesztik termékeiket, újabb sorozatokat alkotnak, amelyek egyre több lehetőséget kínálnak a felhasználóiknak. Az R & D CANTONI folyamatosan tanulmányozza és alkalmazza a megjelenő új anyagokat, a legújabb divatirányzatokat, az új igényeket, hogy termékeikkel a folyamatosan megújuló igényeknek a legmagasabb szinvonalon tudjon megfelelni.

 

Néhány termék a kínálatból: CANTONI Sminktáska BB2DIF, CANTONI Beautybox Trolley,  CANTONI Highbox Trolley, CANTONI Professzionális sminkszék S102.N, CANTONI Aluminium sminkszék S102.A, CANTONI hordozható Make-up Station VT101.C.TR, CANTONI hordozható Make-up Station VT101.C

 

Professzionális weboldalak készítése :: mandesign.eu